LPK


Een goede laadklep gaat jarenlang mee. Toch is een laadklep onderhevig aan slijtage door intensief gebruik. Die slijtage kan een defect veroorzaken, waardoor de laadklep niet of trager werkt. Of erger nog, zorgen voor onveilige situaties. Laat uw laadklep daarom regelmatig controleren, zo voorkomt u problemen.Het regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbo-wet verplicht. U als werkgever bent tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Minimaal één keer per jaar dient uw laadklep LPK gekeurd te worden. LPK staat voor Laadkleppen Periodieke Keuring en met dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

Onderhoud & Reparatie

Een probleem komt altijd ongelegen.


Wanneer u uw voertuig intensief gebruikt, ontstaan vaak allerlei (kleine) mankementen. Denk bijvoorbeeld aan versleten laadklepslangen of een slecht sluitende laadklep. Door preventief onderhoud voorkomt u niet alleen stilstand onderweg, maar ook eventuele hoge herstelkosten.


Periodiek onderhoud is essentieel als u uw voertuig in topconditie wilt houden. Na iedere beurt of reparatie ontvangt u van ons garantie op de nieuwe onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden. Wij besteden net zoveel tijd en energie aan het onderhoud en reparatie als aan de opbouw van uw carrosserie of laadklep.


Naast onze eigen werkplaats, voeren wij ook onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit op locatie. Dat voorkomt onnodig heen en weer rijden en bespaart u aanzienlijke kosten.

Schadeherstel

Uw voertuig snel weer als nieuw.


Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat is zeker het geval in het verkeer. Of het nu gaat om een beschadigde zijwand, een paaltje dat over het hoofd is gezien of een ernstiger ongeluk, hopelijk komt u met de schrik vrij en kunt u de rest aan ons overlaten.


Wij nemen de hele zorg bij schadeherstel van u over. Niet alleen het technische werk nemen wij uithanden, wij zorgen ook voor een complete afhandeling met schade-experts en verzekeringsmaatschappijen.


Uw schade wordt snel en vakkundig afgehandeld. Door jarenlange ervaring en de beschikking over de juiste kennis, kunde en apparatuur, is uw auto in een mum van tijd weer zo goed als nieuw. Zo kan uw voertuig weer snel de weg op!

Service

Niets is zo vervelend als pech op de weg. Om stilstand tot een minimum te beperken, zijn wij altijd bereikbaar. Dag en nacht, 365 dagen per jaar.


Onze dienstverlening gaat verder dan goede producten alleen. Goede service is minstens zo belangrijk! Wij bieden service die de stilstand van uw wagen minimaliseert, omdat wij met gekwalificeerde mensen werken, elk met liefde voor het vak.


Met onze mobiele servicedienst verrichten we service en reparatie op locatie. Zo beperken we stilstand tot een minimum en bent u snel geholpen.


In overleg halen en brengen wij uw voertuig voor onderhoud of reparatie op een locatie naar keuze. Zo verliest u geen kostbare tijd en kunt u zich richten op de kernactiviteit van uw bedrijf.